Πλαστική χειρουργική Π. Κοντοές, Πλαστικός χειρουργός
EN

Ο κ. Κοντοές, επισκέπτης Καθηγητής, με την ιδιότητα του Προέδρου του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της ISAPS, προσκεκλημένος στο Βιετνάμ από την Εταιρεία Πλαστικής Αισθητικής Χειρουργικής.

12/13/2016

Ο κος Κοντοές προσκεκλημένος στο Βιετνάμ από την Εταιρεία Πλαστικής Αισθητικής Χειρουργικής της Πόλης του Χο Τσι Μινχ, κατά την διάρκεια της διάλεξης του για την αισθητική χειρουργική των μαστών. Επι πλέον ανέπτυξε θέματα και πραγματοποίησε εκπαιδευτικές χειρουργικές επεμβάσεις στο Νος. Trung Vuong για face lift, βλεφαροπλαστική, λιπομεταφορά προσώπου και αισθητικές εφαρμογές των Λέιζερ.

Τιμητική Επιστημονική Διάκριση για την Ελλάδα στο Κυότο της Ιαπωνίας το συνέδριο της ISAPS

11/3/2016

Παρουσία 1500 και πλέον κορυφαίων Πλαστικών Χειρουργών απ´ όλον τον κόσμο πραγματοποιείται στο Κυότο της Ιαπωνίας το συνέδριο της ISAPS, της ισχυρότερης και πολυπληθέστερης επιστημονικής εταιρίας της ειδικότητας της Αισθητικής Χειρουργικής παγκοσμίως.

Πλαστική Χειρουργική: Μύθος ή Πραγματικότητα

10/23/2014

Η Πλαστική και Αισθητική Χειρουργική είναι μια ιατρική ειδικότητα που πραγματεύεται την ανακατασκευή, διόρθωση ή αποκατάσταση του ανθρωπίνου ιστού, ο οποίος έχει πληγεί είτε από τραύματα ή ασθένειες είτε από τη διαδικασία γήρανσης που οφείλεται σε εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες.

Συμμετοχή του Δρ. Παρασκευά Κοντοέ στο ISAPS Course στο Bali της Ινδονησίας

10/17/2014

Συμμετοχή του Δρ. Παρασκευά Κοντοέ στο ISAPS Course στο Bali της Ινδονησίας, από 18-21 Οκτωβρίου 2014

Ο κ. Παρασκευάς Κοντοές στο παγκόσμιο συνέδριο της Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής

9/27/2014

Βραβεύτηκε για τη διεθνή προσφορά του στην επιμόρφωση πλαστικών χειρουργών σαν visiting professor. Για δεύτερη συνεχόμενη διετία του απονεμήθηκε ο τίτλος του αντιπρόεδρου του μορφωτικού συμβουλίου της ISAPS και παρέμεινε visiting professor για αλλά δυο χρόνια.

Dubai ISAPS visiting professors course report

4/15/2014

Another very successful ISAPS Visiting Professors Course took place in the United Arab Emirates from 11-13 April 2014.


Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού λίπους (μη χειρουργική λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική σώματος) σε άνδρες και γυναίκες.

διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία