Πλαστική χειρουργική Π. Κοντοές, Πλαστικός χειρουργός
EN

Ο κ. Παρασκευάς Κοντοές στο παγκόσμιο συνέδριο της Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής

9/27/2014

Ο κ. Παρασκευάς Κοντοές ήταν προσκεκλημένος ομιλητής στο παγκόσμιο συνέδριο της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής ISAPS.

Βραβεύτηκε για τη διεθνή προσφορά του στην επιμόρφωση πλαστικών χειρουργών σαν visiting professor. Για δεύτερη συνεχόμενη διετία του απονεμήθηκε ο τίτλος του αντιπρόεδρου του μορφωτικού συμβουλίου της ISAPS και παρέμεινε visiting professor για αλλά δυο χρόνια.

Πέραν του παραπάνω τίτλου, ο κος Παρασκευάς Κοντοές διατηρεί τον τίτλο του καθηγητού της ISAPS που του έχει απονεμηθεί δια βίου, όπως και σε άλλους 40 πλαστικούς χειρουργούς παγκοσμίως, μεταξύ των 3500 που αποτελούν τα μέλη της κορυφαίας αυτής διεθνούς επιστημονικής εταιρείας πλαστικής χειρουργικής (www.isaps.org).

Όλα τα παραπάνω, έγιναν στο συνέδριο της ISAPS στο Ριο Ντε Τζανειρο της Βραζιλίας, όπου επίτιμος προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Ιvo Pitanguy. Ο κ. Παρασκευάς Κοντοές ήταν ο μοναδικός Έλληνας πλαστικός χειρουργός που έλαβε μέρος σαν προσκεκλημένος ομιλητής και παρουσίασε την εμπειρία του με την ομιλία:

"Lasers and innovations in Plastic Surgery. When, how and why" την Κυριακή 21/9/2014.

Ο κος Παρασκευάς Κοντοές, έχοντας δεξιά στη φώτο 4 τον νέο πρόεδρο της ISAPS S.Takayanagi από την Ιαπωνία, τον γ.γ. Gianluca Campiglio από την Ιταλία και τον επόμενο πρόεδρο της ISAPS, R. Saltz από τις Ην. Πολιτείες Αμερικής, στην τελετή βράβευσης των καθηγητών του μορφωτικού συμβουλίου για τη συμβολή τους στην διάδοση της γνώσης της πλαστικής χειρουργικής παγκοσμίως.

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού λίπους (μη χειρουργική λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική σώματος) σε άνδρες και γυναίκες.

διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία