Πλαστική χειρουργική Π. Κοντοές, Πλαστικός χειρουργός
EN

Κοινωνική προσφορά

Στη παρούσα ενότητα, παρουσιάζεται η προσπάθεια που κατέβαλα και συνεχίζω να καταβάλω, ώστε κάθε στιγμή να αποδεικνύεται ότι η πλαστική χειρουργική, αποτελεί και αυτή λειτούργημα στα πλαίσια της ιατρικής δεοντολογίας.

Οτι η πλαστική χειρουργική δεν είναι επίδειξη και lifestyle, αλλά μια ειδικότητα που ασκεί τα ευεργετικά της αποτελέσματα στην επανόρθωση, όχι μόνο τραυμάτων, ελλειμμάτων, εγκαυμάτων και άλλων προβλημάτων του ανθρώπινου σώματος, αλλά και στην επανόρθωση του γήρατος.

Η πλαστική χειρουργική έχει "βιασθεί" τόσο από ορισμένους ειδικούς του χώρου χωρίς δεοντολογικά πρότυπα, αλλά και ακόμη περισσότερο, από μη ειδικούς οι οποίοι, στον βωμό του εύκολου χρηματισμού θυσιάζουν , για την εφήμερη άνεση τους, τόσο την αξιοπρέπεια τους όσο και την σωματική και ψυχική υγεία των ασθενών, οι οποίοι πείθονται και τους εμπιστεύονται.

Η πλαστική χειρουργική είναι φιλοσοφία. Και αν κατανοήσουμε τον πραγματικό της σκοπό τότε μόνο χαρούμενοι μπορούμε να είμαστε τόσο εμείς οι πλαστικοί χειρουργοί, όσο και εσείς ,οι αγαπημένοι μας ασθενείς , που εκτιμώντας την άξια του εκάστοτε εξ ημών, μας κρατάτε ψηλά και μας δίνετε την δυνατότητα να απολαμβάνουμε μία άνετη ζωή.

Για τον λόγο αυτό, εγώ προσωπικά, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και σας υπόσχομαι οτι θα προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, για να απολαμβάνετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητος.

Και αυτό πρέπει να είναι η βασική σας απαίτηση και ο μοναδικός, δικός μας στόχος: Ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητος και μόνον.

Παρασκευάς Π. Κοντοές M.D., Ph.D.
Πλαστικός Χειρουργός

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού λίπους (μη χειρουργική λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική σώματος) σε άνδρες και γυναίκες.

διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία