Πλαστική χειρουργική Π. Κοντοές, Πλαστικός χειρουργός
EN

Επεμβατικά Laser

Τα επεμβατικά LASER αντιπροσωπεύονται κυριως απο τα Laser διοξειδίου του άνθρακος (CO2), και Erbium. Και οι δύο αυτές μορφές προκαλούν επιφανειακή αποφολίδωση του δέρματος με αποτέλεσμα την επαναεπιφανειοποίησή του και την δημιουργία νέας στοιβάδας υγιούς και νεανικης.

Τα Laser αυτης της κατηγορίας δίνουν άριστα αποτελέσματα στην θεραπεία των επιφανειακων ρυτίδων λόγω γήρανσης αλλά και στις ουλές της ακμης που είναι ένα δυσεπίλυτο και επιβαρυντικό γιά την ψυχολογία του ατόμου πρόβλημα.

Απαιτείται, μετά την επέμβαση, χρόνος παραμονής εκτός δραστηριοτήτων γιά περίπου 10 ημέρες αλλά τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Η επιλογή της συγκεκριμένης τεχνολογίας θα γίνει κατόπιν αναλυτικης συζήτησης και κλινικής εξέτασης, με σκοπό την μεγιστοποίηση του αποτελέσματος. Μεγαλη εξελιξη αποτελει η νεα τεχνολογια εκπομπης της ακτινας λειζερ, με κλασματικο τροπο (fractional) που ελαχιστοποιει τον χρονο επανενταξης και τις ανεπιθυμητες ενεργειες των λειζερ παλαιας τεχνολογιας

Σημειωτέον οτι γιά τις ουλές ακμής τα Laser είναι η μέθοδος επιλογής εάν ο ενδιαφερόμενος αποσκοπεί σε δυναμικές και μόνιμες λύσεις.

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού λίπους (μη χειρουργική λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική σώματος) σε άνδρες και γυναίκες.

διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία