Πλαστική χειρουργική Π. Κοντοές, Πλαστικός χειρουργός
EN

Μη χειρουργικές τεχνικές

Η πλαστική χειρουργική ακολουθεί και συμβαδίζει με την ανάπτυξη της τεχνολογίας στην εποχή μας. Νέες μέθοδοι με αξιόλογα και καλά αποτελέσματα παρουσιάζονται αντικαθιστώντας σε αρκετές περιπτώσεις παλαιότερες μεθόδους με πλεονεκτήματα, όπως: μικρότερη νοσηλεία, άμεσο αποτέλεσμα και λιγότερη μετεγχειρητική καταπόνηση του ασθενούς.

Επανάσταση για την ανόρθωση του μέσου προσώπου, σήμερα μπορεί να θεωρηθεί το Silhouette Lift, ειδικά χειρουργικά νήματα, εγκεκριμένα από το FDA (Αμερική) και την Ευρωπαϊκή Ένωση (CE), με τα οποία γίνεται ανόρθωση του μέσου προσώπου (mid face lift) σε μικρό χρονικό διάστημα και αποφεύγονται οι τομές στο πρόσωπο.

Το Silhouette Lift είναι εξελιγμένη μέθοδος μη χειρουργικού lifting πρόσωπου που βασίζεται στην αρχή της ανάρτησης του χαλαρωμένου δέρματος με την βοήθεια πρωτοποριακών νημάτων. Η διάφορα των συγκεκριμένων νημάτων είναι στον σταθερό τρόπο τοποθέτησης τους στον κρόταφο και στην παρουσία εδικών απορροφήσιμων κώνων. Οι κώνοι αποτελούνται από πολυγαλακτικό οξύ και απορροφούνται σταδιακά.

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού λίπους (μη χειρουργική λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική σώματος) σε άνδρες και γυναίκες.

διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία