Πλαστική χειρουργική Π. Κοντοές, Πλαστικός χειρουργός
EN

FaceGift Plus - Premium Φροντίδα

Η νέα επαναστατική θεραπεία προσώπου και λαιμού, όπου με συνδυασμό μη επεμβατικών τεχνικών αναζωογονείται η επιδερμίδα προσφέροντας νεανική εμφάνιση χωρίς ρυτίδες, πανάδες, σημάδια ακμής.


Η θεραπεία Facegift plus είναι συνδυασμός:


- Μεσοθεραπείας με υαλουρονικό οξύ

- Αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP

- Fractional laser

- Ενυδάτωση/αντιγήρανση με κρέμες προσώπου/ματιών DrK

Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ:
Η ενέσιμη μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ προσφέρει βαθειά ενυδάτωση της επιδερμίδας, μείωση ρυτίδων, μαύρων κύκλων και χαρίζει λάμψη στο δέρμα.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP:
Ενέσιμη μεσοθεραπεία χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα του αίματος. Αφού γίνει αιμοληψία με τη μέθοδο της φυγοκέντρησης διαχωρίζεται το πλάσμα από τα υπόλοιπα στοιχεία του αίματος.

Το πλάσμα είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια που λόγω των αυξητικών παραγόντων που περιέχουν προκαλούν αναγέννηση του δέρματος , μείωση ρυτίδων, σύσφιξη και βελτίωση της εικόνας του γερασμένου/κουρασμένου προσώπου.

Fractional laser:
Η κλασματική σάρωση του δέρματος με το CO2 laser οδηγεί στη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης οδηγώντας σε μείωση ρυτίδων , ουλών, πανάδων με εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης του προσώπου.

Προϊόντα  DrK:
Εξαιρετικά προϊόντα ενυδάτωσης προσώπου και ματιών με ισχυρούς αντιγηραντικούς παράγοντες , υποαλλεργικά, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε ηλικία 

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού λίπους (μη χειρουργική λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική σώματος) σε άνδρες και γυναίκες.

διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία