Ανόρθωση Μηρών

Το πλαστική έσω μηρών (Inner Thigh Lift), είναι μια πολύ δημοφιλής και συνηθισμένη μορφή αισθητικής χειρουργικής για άτομα που επιθυμούν λεπτότερους, πιο σφικτούς και σχηματισμένους εσω μηρούς.

Εάν οι προσπάθειες για καλή φυσική κατάσταση και απώλεια βάρους δεν έχουν επιτύχει τους στόχους για ένα σώμα που είναι πιο σφριγηλό, πιο νεανικό και πιο ανάλογο με τη συνολική εικόνα του σώματος, μια χειρουργική ανόρθωση του έσω  μηρού μπορεί να είναι η πλέον σωστή επιλογή. Αυτή η χειρουργική επέμβαση αναδιαμορφώνει τους έσω μηρούς μειώνοντας την περίσσεια του δέρματος και, σε ορισμένες περιπτώσεις, το λίπος, με αποτέλεσμα πιο λείο δέρμα και καλύτερα αναλογικά περιγράμματα των έσω μηρών.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι είναι:

-Άτομα των οποίων το βάρος είναι σχετικά σταθερό

-Άτομα με χαλαρό ιστό κατά μήκος της εσωτερικής περιοχής του μηρού

-Υγιή άτομα που δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα.

-Άτομα με θετική προοπτική, ρεαλιστικούς στόχους  και προσδοκίες για το τι μπορεί να επιτύχει η χειρουργική επέμβαση

-Άτομα που έχουν δεσμευτεί να έχουν έναν υγιή τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένης της σωστής διατροφής και φυσικής κατάστασης

Η πλαστική έσω μηρών δεν προορίζεται αυστηρά για την απομάκρυνση του υπερβολικού λίπους. Η λιποαναρρόφηση από μόνη της μπορεί να βοηθήσει την απομάκρυνση της περίσσειας λίπους μόνο στην περίπτωση που το δέρμα έχει καλή ελαστικότητα και είναι σε θέση να προσαρμόζεται εύκολα στο νέο περίγραμμα που θα δημιουργηθεί. Σε περιπτώσεις όπου η ελαστικότητα του δέρματος είναι χαμηλή, μπορεί να συνιστάται συνδυασμός τεχνικών λιποαναρρόφησης και ανόρθωσης του μηρού.

Οι τομές για την επέμβαση γίνονται στις μηροβουβωνικές πτυχές κρύβονται εύκολα και το αποτέλεσμα όπου υπάρχει ορθή ένδειξη είναι πολύ καλό.

Απαιτείται προσοχή στη διάρκεια της μετεγχειρητικής περιόδου για τη σωστή και επιτυχημένη επούλωση.