Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού λίπους (μη χειρουργική λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική σώματος) σε άνδρες και γυναίκες.

Λόγω της ψύξης (-9°C) του λιπώδους ιστού, τα λιποκύτταρα καταστρέφονται και απομακρύνονται σταδιακά από τον οργανισμό με φυσική διαδικασία. Είναι η ιδανική θεραπεία για εξάλειψη σημείων τοπικής συσσώρευσης λίπους στο σώμα (“ψωμάκια”, “σωσίβιο” κοιλιά, βραχίονες κλπ.).

Η θεραπεία διαρκεί έως μια ώρα και είναι τελείως ανώδυνη, γίνεται δε με την τοποθέτηση ειδικών κεφαλών στην υπό θεραπεία περιοχή. Ο “ασθενής” μπορεί κατά τη διάρκεια της θεραπείας να ξεκουράζεται, να διαβάζει ή να κάνει χρήση ηλεκτρονικών συσκευών που επιθυμεί. Μετά τη θεραπεία ο “ασθενής” επιστρέφει άμεσα στις δραστηριότητες του.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες 4-6 εβδομάδες λόγω της προοδευτικής αποβολής των «παγωμένων» λιποκυττάρων και είναι εντυπωσιακά! Σας περιμένουμε να σας προσφέρουμε αυτήν την επαναστατική θεραπεία και να «παγώσετε το λίπος» σας όπου αυτό σας ενοχλεί.