Πλαστική Βραχίονα

Η Πλαστική Βραχιόνων (βραχιονοπλαστική) , είναι μια χειρουργική διαδικασία για την αναμόρφωση και τη βελτίωση του περιγράμματος και του στο άνω τμήμα των βραχιόνων και την περιοχή σύνδεσης με το του θωρακικό τοίχωμα. Η βραχιονοπλαστική χρησιμοποιείται συχνά για την αντιμετώπιση ζητημάτων όπως υπερβολικά χαλαρό δέρμα ή συγκέντρωση λίπους στην περιοχή των βραχιόνων το οποίο δεν ανταποκρίνεται καλά στη διατροφή και την άσκηση. Είναι μια κοινή διαδικασία για ασθενείς που έχουν βιώσει μαζική απώλεια βάρους και έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία 20 χρόνια.

Τεχνικές Βραχιονοπλαστικής

Λιποαναρρόφηση των βραχιόνωνΕίναι ο λιγότερο επεμβατικός τρόπος διαφοροποίησης του σχήματος των άνω βραχιόνων με αφαίρεση επιπλέον λίπους μέσω λιποαναρρόφησης. Ωστόσο, η παραδοσιακή βαθιά λιποαναρρόφηση αφήνει συχνά χαλάρωση στο δέρμα. Μια εναλλακτική λύση σε αυτό είναι η περιφερική επιφανειακή λιποαναρρόφηση, η οποία μεγιστοποιεί τη σύσπαση του δέρματος.

Βραχιονοπλαστική ελάχιστης τομής Υπό τις σωστές συνθήκες, όπως επαρκής ελαστικότητα του δέρματος και ελάχιστη περίσσεια του δέρματος, η χειρουργική τομή για τη βραχιονοπλαστική μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στη μασχάλη. Αυτό επιτρέπει την εύκολη απόκρυψη της ουλής. Η βραχιονοπλαστική ελάχιστης τομής περιλαμβάνει λιποπλαστική του άνω βραχίονα, εκτομή τμήματος δέρματος μασχαλιαίας χώρας και άνω βραχίονα και ανάρτηση του δέρματος τού άνω βραχίονα στην μασχαλιαία περιτονία.

Παραδοσιακή βραχιονοπλαστική Η τυπική βραχιονοπλαστική περιλαμβάνει την αφαίρεση του υπερβολικά χαλαρού δέρματος μέσω χειρουργικής εκτομής, αφήνοντας μια σημαντική ουλή κατά μήκος της κάτω επιφάνειας των άνω βραχιόνων μέχρι τον αγκώνα. Είναι επιβεβλημένη όταν η τεχνική ελάχιστης τομής δεν μπορεί να εφαρμοστεί λόγω μεγάλης χαλάρωσης