Θεραπεία Κυτταρίτιδας – Vella Smooth

Τι είναι και πώς το ζητάω:
Το velasmooth είναι τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα που εφαρμόζει την διπολική ενέργεια ραδιοκυμάτων (bipolar-ir) την ενέργεια υπέρυθρων ακτινών (infrared-ir) καθώς και την αναρρόφηση (vacuum) και μηχανικό μασάζ του ιστού, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο αποτελεσματικές θεραπείες για κυτταρίτιδα, σύσφιξη και γλυπτική σώματος. Η ονομασία της θεραπείας είναι κοινή με την ονομασία του μηχανήματος. Θα την ζητήσετε ως θεραπεία velasmooth.

Πώς λειτουργεί:
H τεχνολογία velasmooth που χρησιμοποιούμε στην Cosmekon είναι μοναδική γιατί συνδυάζει τρείς μορφές δράσης: διοχετεύει ταυτόχρονα υπέρυθρη ακτινοβολία 700-2000nm ραδιοσυχνότητα (διπολική rf , τεχνολογίας elos Electro Optical ακτινοβολία και ασκεί ισχυρή αναρροφητική πίεση). Με αυτόν το συνδυασμό επιτυγχάνουμε επαναδιαμόρφωση της επιφάνειας της επιδερμίδας του δέρματος με αύξηση του μεταβολισμού στον λιπώδη ιστό και μείωση του όγκου των μίνι λιποαποθηκών. Έχουμε δηλαδή μη επεμβατική λιπογλυπτική.

Τι αποτέλεσμα έχει:

  • Διάσπαση κυτταρίτιδας
  • Λιποδιάλυση
  • Μείωση πόντων
  • Αδυνάτισμα
  • Σύσφιξη
  • Βελτίωση κυκλοφορικών προβλημάτων
  • Βελτίωση της υφής του δέρματος
  • Απάλειψη τοπικού πάχους

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ:
Θα χρειαστούν περίπου 10-12 συνεδρίες, 2 φορές την εβδομάδα. Σε περιπτώσεις ασθενών με κακή λεμφική κυκλοφορία, οι συνεδρίες μπορεί να είναι περισσότερες.

Πόσο διαρκεί μια θεραπεία:
Ο μέσος χρόνος θεραπείας είναι 45 λεπτά με περίπου 10 λεπτά θεραπείας ανά περιοχή.

Πόσο κοστίζει:
To κόστος είναι 100 ευρώ ανά θεραπεία. Σε πακέτα θεραπειών γίνονται εκπτώσεις μέχρι και 30%.

Συνδυαστικές θεραπείες:
Υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού της θεραπείας Velasmooth με λιποαναρρόφηση – laser λιπόλυση ή μεσοθεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα. Σε περίπτωση λιποαναρρόφησης, η έναρξη των συνεδριών γίνεται 1 με 2 μήνες μετά την επέμβαση, ενώ στο συνδυασμό με μεσοθεραπεία, η τελευταία γίνεται ανά βδομάδα, συνοδευόμενη από 2-3 θεραπείες Velasmooth.

Για να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα, θα πρέπει να παρακολουθούμε τακτικά το σωματικό σας βάρος ώστε να μην υπάρχει αύξηση του ποσοστού λίπους. Η άσκηση, η σωστή διατροφή και η επαρκής ενυδάτωση του οργανισμού σας θα βοηθήσουν στην επιτυχή έκβαση της θεραπείας.