Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού λίπους (μη χειρουργική λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική σώματος) σε άνδρες και γυναίκες.

Λόγω της ψύξης (-9°C) του λιπώδους ιστού, τα λιποκύτταρα καταστρέφονται και απομακρύνονται σταδιακά από τον οργανισμό με φυσική διαδικασία. Είναι η ιδανική θεραπεία για εξάλειψη σημείων τοπικής συσσώρευσης λίπους στο σώμα (“ψωμάκια”, “σωσίβιο” κοιλιά, βραχίονες κλπ.).

Η θεραπεία διαρκεί έως μια ώρα και είναι τελείως ανώδυνη, γίνεται δε με την τοποθέτηση ειδικών κεφαλών στην υπό θεραπεία περιοχή. Ο “ασθενής” μπορεί κατά τη διάρκεια της θεραπείας να ξεκουράζεται, να διαβάζει ή να κάνει χρήση ηλεκτρονικών συσκευών που επιθυμεί. Μετά τη θεραπεία ο “ασθενής” επιστρέφει άμεσα στις δραστηριότητες του.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες 4-6 εβδομάδες λόγω της προοδευτικής αποβολής των «παγωμένων» λιποκυττάρων και είναι εντυπωσιακά! Σας περιμένουμε να σας προσφέρουμε αυτήν την επαναστατική θεραπεία και να «παγώσετε το λίπος» σας όπου αυτό σας ενοχλεί.

ΑΝΔΡΑΣ

Θεραπειες - Επεμβάσεις

ΓΥΝΑΙΚΑ

Θεραπειες - Επεμβάσεις