Ο όμιλος

Ο καθένας μας έχει δικαίωμα στην ομορφιά και στη σημερινή εποχή, με τα άλματα τόσο της Πλαστικής Χειρουργικής, όσο και της τεχνολογίας, έχουμε στα χέρια μας πολλά και αποτελεσματικά όπλα για να προσφέρουμε λύσεις σε όλα τα αισθητικά προβλήματα που μπορεί να δυσκολεύουν τη ζωή μας.

Η εμπειρία ετών που αποκόμισα, υπηρετώντας με συνέπεια και Ιατρική Δεοντολογία την Πλαστική Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική, η ενεργός συμμετοχή μου στα σημαντικότερα ιατρικά συνέδρια παγκοσμίως, με την υπεύθυνη θέση μου στα προεδρεία της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS, https://www.isaps.org/medical-professionals/education-council/chairman/) της Πανευρωπαϊκής Εταιρείας Αισθητικής Χειρουργικής Laser (ESLAS https://www.eslas.com/officer/paraskevas-kontoes-md-phd/),  αλλά και η προσωπική μου διαπίστωση για τα θεαματικά αποτελέσματα των προηγμένων συσκευών LASER, με οδήγησαν στη σύλληψη της ιδέας και αμέσως μετά στην υλοποίηση της LaserLight Clinic, το 1998 παράλληλα με την άσκηση της κλασσικής πλαστικής χειρουργικής.

Η δημιουργία της LaserLight Clinic ήταν μια αναγκαιότητα που προέκυψε από τις δικές σας αυξημένες απαιτήσεις. Στον χώρο αυτό, με την σωστή και υπεύθυνη χρήση συσκευών προηγμένης τεχνολογίας Laser και όχι μόνο, αντιμετωπίζουμε με απόλυτη επιτυχία όλα τα επιμέρους αισθητικά προβλήματα που σας απασχολούν και «απειλούν» την υγεία και την ομορφιά σας. Με κύριο στόχο την ολοκλήρωση του φάσματος των παρεχόμενων εφαρμογών Πλαστικής Χειρουργικής, θέτουμε τις γνώσεις μας, την εμπειρία μας και τον προηγμένο τεχνολογικό μας εξοπλισμό στην υπηρεσία της δικής σας υγείας και ομορφιάς.

Ταυτόχρονα, οι επισκέψεις στο ιατρείο μου και οι συζητήσεις με γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, αποκάλυπταν την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για σωστή αισθητική φροντίδα, τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις γεννήθηκε η ιδέα της Cosmekon-EFI ARAPI Beauty Workshop (http://www.efiarapi.gr) Ενός κέντρου ιατρικής αισθητικής περιποίησης άκρων και  wellness που προσφέρει θεραπείες από άρτια εκπαιδευμένες αισθητικούς αλλά και πεπειραμένους ιατρούς που φροντίζουν για το καλύτερο και φυσικότερο αποτέλεσμα.

Το κέντρο αυτό έχει γίνει πραγματικότητα πάνω από μία δεκαετία και προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες για την απόλυτη υγεία και ομορφιά του προσώπου και του σώματος καθώς και κάθε είδους ενναλακτικές θεραπείες που αποσκοπούν στην πλήρη κάλυψη ολων των υπηρεσιών που έχουν σχέση με την ομοιοστασία του ανθρωπίνου οργανισμού σε όλα τα επίπεδα.

Το επόμενο βήμα, όπως είναι φυσικό, ήταν να “εκμεταλλευτώ” όλη την εμπειρία και τις γνώσεις που προήλθαν από την άσκηση της Πλαστικής Χειρουργικής τοσα χρόνια, για τη δημιουργία των ιατροκοσμητικών προιόντων πού εξυπηρετούν στο έπακρο τον πρωταρχικό στόχο, που δεν είναι άλλος από τη δική σας υγεία και ομορφιά του δέρματος. Η αρχή έγινε και η σειρά πρόληψης της γήρανσης και θεραπείας των συμπτωμάτων DrK Skin Care System 24h Age Block (http://drkskincare.com) είναι γεγονός, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων. Τρέφοντας, ενυδατώνοντας, αναζωογονώντας και προστατεύοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα, αποτελούν το “όπλο” σας για τη σωστή φροντίδα της ομορφιά σας και την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Πέραν από την πρόληψη των συμπτωμάτων της γήρανσης, προσφέρουν αποτελεσματική θεραπεία των ήδη εγκατεστημένων προβλημάτων με αιχμή του δόρατος τα μοναδικά δραστικά συστατικά τους και την εξελιγμένη μορφή αποδεσμεύσής τους. Επί πλέον προσφέρουν εξαιρετική φροντίδα και γρήγορη αποκατάσταση μετά από επεμβάσεις αισθητικής πλαστικής χειρουργικής

Τέλος, η εφαρμογή των χειρουργικών Laser εξακολουθεί να προσφέρει λύσεις σε κλασσικά προβλήματα χαλάρωσης και γήρανσης του προσώπου μέσα απο την Κλινική Πλαστικής Αισθητικής Χειρουργικής και Laser που έχει έδρα το Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» την οποία έχω την τιμή να διευθύνω εδώ και πολλά χρόνια. Με μεθόδους που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά απο την ομάδα μας, και που αποσκοπούν στην συνολική διόρθωση των συμπτωμάτων γήρανσης και με πολυ γρήγορο χρόνο επανένταξης στις καθημερινές δραστηριοτητες, πραγματοποιούνται επεμβάσεις βλεφαροπλαστικής , συνδυασμένες επεμβάσεις face lift και βλεφαροπλαστικής,κ.α.

Ολες οι προαναφερθείσες  δραστηριότητες τέθηκαν κάτω από την «ομπρέλλα» μιας κεντρικής δοίκησης που  έχει την εποπτεία τους και συντονίζει τις διαδικασίες παροχής υπηρεσιών προς τους ενδιαφερομένους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα καθοδηγεί στην ολιστική λύση των προβλημάτων που ανακύπτουν τοσο σε θέματα υγείας όσο και ομορφιάς. Ετσι ιδρύθηκε ο  Ομιλος DrK Medical Group που αποτελεί και τον επίσημο τίτλο των δραστηριοτήτων μας

Η ομορφιά σας, ευθύνη μας και η εμπιστοσύνη σας, δύναμη μας! 

Στη διάθεση σας, πάντα!

 

Δρ. Παρασκευάς Κοντοές MD., Ph.D. Πλαστικός Χειρουργός

 – Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ISAPS (www.isaps.org)

Επισκέπτης Καθηγητής ISAPS (www.isaps.org)

Προσκεκλημένος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Λιέγης-Βέλγιο

Πρόεδρος  DrK Medical Group (www.drkmedicalgroup.com)

Διευθυντής Κλινικής Πλαστικής Αισθητικής Χειρουργικής και Laser, Νοσοκ. ΥΓΕΙΑ (www.hygeia.gr)

Πλαστικός Χειρουργός  European Medical Center & Aesthetic Surgery Center, Dubai-UAE

ΑΝΔΡΑΣ

Θεραπειες - Επεμβάσεις

ΓΥΝΑΙΚΑ

Θεραπειες - Επεμβάσεις