Προιόντα Cosmekon

“Τοποθετήσαμε” 20 χρόνια εμπειρίας στην Πλαστική Χειρουργική σε μία σειρά ιατροκοσμητικών προϊόντων και σας την προσφέρουμε.

Μια νέα σειρά φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας, έρχεται να σταματήσει το χρόνο και να προσφέρει ανανεωμένη όψη και πραγματικά νεανικό δέρμα, φρέσκο και λαμπερό. Με γνώμονα πάντα την πολυετή εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία στον κλάδο της ιατρικής αισθητικής και της αισθητικής χειρουργικής, αναπτύξαμε μία νέα και καινοτόμο σειρά ιατροκοσμητικών προιόντων, για να προσδώσουμε στις ήδη αυξημένες απαιτήσεις και ανάγκες των ενδιαφερομένων, ένα επιπλέον κίνητρο για ολιστική ομορφιά και υγεία.

Τα ιατροκοσμητικά προϊόντα DrK Skin Care System, αλλάζουν τα δεδομένα στον τομέα της ρεαλιστικής αντιγήρανσης και προστασίας του δέρματος, αποτελούν δε ιδανικό συνδυασμό για τη γρήγορη και ευκολώτερη αποθεραπεία μετά από επεμβάσεις αισθητικής πλαστικής χειρουργικής (βλεφαροπλαστική, face-lift κλπ) η μη χειρουργικές θεραπείες αναζωογόνησης.

Παρασκευάζονται και εμφιαλώνοναι στην Ελλάδα και πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δερματολογικά ελεγμέν
α-Εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ και CPNP

Τα ιατροκοσμητικά προιόντα της σειράς DrK Skin Care System ανανεώνονται

 

Η επιτυχημένη σειρά DrK Skin Care System που επί 12 χρόνια συμβάλλει με μεγάλη επιτυχία στην περιποίηση και φροντίδα του δέρματος σας ανανεώθηκε. Οι συνταγές επιτυχίας οι οποίες είχαν δημιουργηθεί με βάση τις ανάγκες του δέρματος προ η μετά τις επεμβάσεις, αλλά και χωρίς αυτές απλά για τη φροντίδα του, βασισμένες στη γνώση του αντικειμένου από τον εμπνευστή της ιδέας, Πλαστικό Χειρουργό Παρασκευά Κοντοέ, πτυχιούχο Ιατρικής και Φαρμακευτικής, γίνονται ακόμη πιο επιτυχημένες!

 

Η εμπειρία και οι παρατηρήσεις μας από την άσκηση της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής  στη διάρκεια αυτών των χρόνων σε συνδυασμό με την  καθολική αποδοχή και ικανοποίηση από όλους εσάς που χρησιμοποιήσατε τα προϊόντα μας ανελλιπώς, μας δίνει το έναυσμα να προσθέσουμε νέα, τεχνολογικά προηγμένα και επιστημονικά αποδεδειγμένα δραστικά συστατικά για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και προστασία.

 

Η εξέλιξη της κοσμετολογίας δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει λοιπόν και την εξέλιξη των προϊόντων μας.

 

Τόσο η επιτυχημένη και αποτελεσματική κρέμα προσώπου 24Η Oxygenating cream, όσο και η κρέμα ματιών 24Η Age Block, αλλά και το αντηλιακό DrK Sunscreen Cream εμπλουτίστηκαν με σύγχρονα δραστικά συστατικά τα οποία προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

 

Επιπλέον η αδιαμφισβήτητη εμπειρία και παγκόσμια αναγνώριση μας  στις τεχνικές face lift και  βλεφαροπλαστικής «μεταφέρθηκαν» και «επικεντρώθηκαν» στα προϊόντα αυτά προσφέροντας ταχύτερη μετεγχειρητική αποθεραπεία μετά από επεμβάσεις αλλά  φροντίζοντας το δέρμα του προσώπου και των ματιών  μετά από αυτές, διατηρώντας τα αποτελέσματα για πολλά χρόνια.

 

Ζητείστε περισσότερες πληροφορίες από το προσωπικό μας η επισκεφτείτε το: https://www.efiarapi.gr/store/c4/DrK_Skin_Care_System.html 

 

Νοιώστε και σεις τη διαφορά που προσφέρουν και εγγυώνται τα προϊόντα DrK Skin Care System

ΑΝΔΡΑΣ

Θεραπειες - Επεμβάσεις

ΓΥΝΑΙΚΑ

Θεραπειες - Επεμβάσεις